Ugrás a fő tartalomra

Fedezd fel testalkatodat

Alakítsd át a stílusod
Nem vagy hétköznapi
Mindenki úgy szép, ahogy van - kortól, alkattól vagy mérettől függetlenül. Sem a magasságod, a gömbölyded vagy vékony alakod, az alma-, körte-, fordított háromszög-, téglalap-, homokóra- vagy ezek kombinációja. A tested egyedi, és a stílusod is.

Ez az útmutató segít felfedezni a testalkatodat, és ad néhány praktikus divattippet, amelyekkel kiemelheted szépségedet.
Készen állsz?
Magas, alacsony vagy teltebb testalkattal rendelkezel?
A ruhák arra valók, hogy illeszkedjenek az alakodhoz, nem pedig fordítva. Fedezd fel a magas, vékony és formás lányok számára tervezett termékcsaládokat, hogy ne kelljen a túl rövid ujjakkal vagy a szabásra szoruló nadrágokkal bajlódnod. Útmutatónk segítséget nyújt neked, miközben felfedezheted a megjelenésed hangsúlyozására készült termékek széles választékát.
Magas Magasabb vagy 175 cm-nél? Fedezd fel a magas nőknek szóló divatinspirációinkat, amelyek segítenek kifejezni egyedi stílusodat.
Alacsony Alacsonyabb vagy 165 cm-nél? Fedezd fel az alacsony nőknek szóló divatinspirációs útmutatónkat, és találd meg új kedvenc darabjaidat.
Curvy Telt csípővel és mellekkel rendelkezel? Fedezd fel a teltebb alkatú hölgyeknek szóló inspirációs kínálatunkat, és találj olyan darabokat, amelyek hízelegnek az alakodnak.
Milyen a testalkatod?
A testalkatodnak semmi köze a ruhaméretedhez, hanem alapvetően a testarányaidon alapul. A leggyakoribb formák az alma, a körte, a téglalap, a homokóra és a fordított háromszög alak. Derítsd ki, milyen alakkal rendelkezel, és fedezd fel azokat a darabokat, amelyek gyönyörűen hízelegnek a vonásaidnak.
Körte testalkat A legszélesebb testrészed a csípődnél van, a felsőtested pedig meglehetősen vékony.
Fordított háromszög testalkat A felsőtested teltebb, valamint a vállaid szélesebbek, mint a csípőd és a lábaid.
Alma testalkat A vállaid szélesebbek, mint a csípőd, a középső részed lekerekített, a derekad pedig nem túl határozott.
Homokóra testalkat Jól körülhatárolt derékkal rendelkezel, kiegyensúlyozott arányokkal a mell és a csípő között.
Téglalap testalkat A tested egyenesebb alakú, és a csípőd körülbelül ugyanolyan széles, mint a derekad.
Megtaláltad a számodra megfelelőt. Mi a következő lépés?
Kiválasztottuk a legjobb szabásokat minden testalkathoz, így megtalálhatod az egyedi stílusodnak megfelelőt. Akár az új kedvenc farmernadrágodat, akár egy elbűvölő ruhát keresel, fedezd fel inspiráló divatkalauzainkat, hogy megtaláld a neked való darabokat.
A legjobb farmerok neked
A legjobb nadrágok neked
A legjobb ruhák neked
A legjobb felsők neked
A legjobb blúzok neked
A legjobb felsőruházat neked